Ons Team

De kliniek

Drs. Samana Clinics is dé high-end kliniek voor huidtherapie en cosmetische fillers- en Botox behandelingen in Nederland. Onze professionele cosmetische artsen voeren behandelingen uit met de grootste aandacht voor uw eigen behoefte, om uw natuurlijke aantrekkelijkheid fysiek te benadrukken. Op deze manier dragen onze artsen bij aan een goede balans tussen uw innerlijke en uiterlijke schoonheid.

De kliniek is opgericht door Drs. Samana samen met een aantal leden uit haar familie. Samen delen ze de passie voor schoonheid en ondernemerschap. De familiale verhoudingen zit nu in het DNA van onze kliniek. Wij proberen deze vertrouwensrelaties ook te communiceren richting onze patiënten door transparant en flexibel te werk te gaan.

Wat kunt u van ons verwachten?

Wij geloven dat ieder persoon een goede portie natuurlijke aanlokkelijkheid in zich heeft. Het gaat vaak niet om de schoonheid die u denkt te hebben, maar om de schoonheid die u verlangt. Het meest unieke aan elke mens is het esthetisch aantrekkelijke denkbeeld dat zeer subjectief wordt vormgegeven. Het transformeren van bepaalde schoonheidselementen in het lichaam door een ingreep valt in het rijtje van die gedachtegang.

Zonder enige invloed van buitenaf, koestert ieder persoon haar unieke karakter. Onze missie is om personen te helpen om hun unieke karakter op een zo natuurlijke manier mogelijk verder te versterken. Op deze manier willen wij mensen helpen hun droombeeld over schoonheid te verwezenlijken. 

Bij Drs. Samana Clinics werken wij altijd transparant. Een essentiële onderdeel van onze missie is de cliënten goed te informeren over de do’s en don’ts van cosmetische ingrepen. Als leidraad hebben wij het meest natuurlijke resultaat op het oog, dat past bij het betreffende individu.

Welke doel hebben wij voor ogen?

Wij beginnen eerst bij onszelf door het bouwen van een professioneel team dat niet alleen goed oog heeft voor details, maar ook u als patiënt ten allen tijde centraal stelt. 

Hierna is onze doel bij Drs. Samana Clinics het helpen van vrouwen en mannen bij hun zoektocht naar een ideaalbeeld, waarnaar zij altijd gestreefd hebben. Wij willen een natuurlijk resultaat bereiken met onze behandelingen, waarmee de essentiële nadruk wordt gelegd op jouw individuele schoonheid. 

Welke diensten leveren wij?

Om zoveel mogelijk aan de diverse individuele wensen te kunnen voldoen, leveren wij een breed palet van diensten. Onze skin experts geloven dat de basis van natuurlijke schoonheid bij de huid begint. Daarom zorgen zij met kundige huidtherapie voor een gave huid bij oud en jong. Goed in je vel voelen betekent ook goed voor je huid zorgen.

Voor cliënten die een stap verder willen gaan en een transformatie van bepaalde lichaamsdelen wensen, hebben wij de injectables behandelingen. Dit zijn cosmetische ingrepen, zonder chirurgische operaties. Bij deze behandelingen staat een natuurlijk resultaat met een subtiele touch-up als leidraad.

Onze artsen

Botox, Fillers en Threadlift

BIG 89925676501

Fillers, Botox en PDO Threadlift

BIG: 19928455201

Fillers en Botox

BIG: 49929933001

Botox en Fillers

BIG: 79931046501

Het team

Het bestuur

Managing Director

Het bestuur

Marketing Manager

Content Creator

Support Team

Support Team

Receptioniste