Cat Eye

Dé manier om aantrekkelijke ogen te krijgen! Brede, meeslepende en aantrekkelijke ogen. Wie wil dat nou niet? De Cat Eye Russian Threadlift zorgt ervoor dat deze wens werkelijkheid wordt. De cosmetische ingreep heeft haar naam te danken aan het eindresultaat. De uiteinden van de wenkbrauwen worden iets omhoog getrokken en daardoor trekken de zijkanten van de ogen ook schuin mee naar achter. Dit zorgt voor een katachtige blik.

+ - PDO-draden in het kort

Voor deze behandeling wordt er gebruik gemaakt van PDO-draden, een veilige en oplosbare hechting draad. De draden bestaan uit kegelvormige melkzuur bolletjes die zich verankeren in het vet onder uw huid. Deze stimuleren de collageenproductie om rimpels te egaliseren en een strakkere huid te creëren. De draden die geplaatst worden lossen vanzelf op na een periode van 6 tot 8 maanden.

+ - Wat kunt u van de behandeling verwachten?

De behandeling bestaat uit het inbrengen van door de huid absorberende draden op twee schuine plekken net naast en boven de wenkbrauwen. Vervolgens worden de draden met elkaar verbonden onder de huid en naar elkaar toe getrokken. Hierdoor worden de draden niet meer zichtbaar maar zorgt de naar elkaar toegetrokken huid ervoor dat de wenkbrauw iets naar boven getrokken wordt en de ogen hun Cat Eye vorm krijgen. 

Geen zorgen, tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van plaatselijke verdoving waardoor dit zo pijnloos mogelijk is.

Stapsgewijs verloopt het proces als volgt:  

 1. Het gezicht wordt schoongemaakt met alcohol.
 2. Pijnstilling/verdoving wordt aangebracht kort voor de behandeling begint.
 3. Onze arts zal, afhankelijk van uw wensen, meerdere draden aanbrengen net naast en boven de wenkbrauwen. 
 4. Binnen 40 minuten is de behandeling klaar.
+ - Hoeveel gaat het mij kosten?

De kosten van de cosmetische behandeling kunnen verschillen. Het is op basis van het aantal geplaatste draden tijdens de ingreep. De prijs begint vanaf €1000.

+ - Wat moet u achteraf doen?

De ingreep wordt beschouwd als minimaal invasief met een korte herstelperiode. In de eerste twee weken na de cosmetische ingreep kunnen er kleine blauwe plekken, zwellingen en een ongemakkelijk gevoel optreden. Dit is volkomen normaal en verdwijnt snel weer. Wij raden u om in ieder geval een week geen sociale activiteiten in te plannen. De meeste patiënten kunnen na een week weer rustig werken en andere activiteiten plannen. 

 

Om blauwe plekken te voorkomen en ervoor te zorgen dat u het beste resultaat krijgt raden wij de volgende handelingen aan:

 • Was het gezicht de eerste 12 uur niet.
 • Ga make-up loos de eerste 48 uur.
 • Behandel het gebied gedurende de eerste week 4 tot 5 keer per dag met ijs. Dit voorkomt zwelling.
 • Beperk gezichtsbewegingen zo veel mogelijk de eerste dag na de ingreep.
 • Vermijd overbelasting van het gezicht. Til daarom gemiddeld drie weken lang geen zware objecten. 
 • Op een laag tempo sporten mag na twee weken.
 • Vermijd bloed verdunnende medicijnen zoals aspirines en ibuprofen. Paracetamol mag wel.
 • Maak de eerste week geen gebruik van rietjes om te drinken. 
 • Kauw twee weken lang geen kauwgom.
 • Probeer het hoofd minimaal een week lang hoog te houden.
 • Slaap zoveel mogelijk op uw rug.
 • Vermijd de eerste twee weken gezichtsbehandelingen, laserbehandeling, tandartspraktijken en gezichtsmassages. Scrubs vallen hier ook onder.

 

Het eindresultaat zal pas te zien zijn na 14 dagen en het maximale resultaat na ongeveer 4 weken. De effecten van de ingreep zullen gemiddeld tussen 6 tot 9 maanden zichtbaar zijn. Hoelang de resultaten blijven is afhankelijk van de persoon en de hoeveelheid draden die geplaatst zijn.

+ - Drs. Samana Clinic

Bij Drs. Samana Clinics geloven wij dat elk persoon een goede hoeveelheid natuurlijke aanlokkelijkheid bezit. Onze missie is om deze mensen te helpen haar/zijn/hun uniciteit op de meest natuurlijke manier te versterken. Wij zijn gepassioneerd om mensen te helpen de schoonheid te bereiken die zij voor ogen hebben. Daarom luisteren we graag naar uw verwachtingen en formuleren we samen een plan op basis van ons professioneel advies. Zodra al uw wensen duidelijk zijn aangegeven, beginnen wij met de ingreep.