Skin Therapy

De Skin Therapy, oftewel Huidtherapie behandelingen bij Drs. Samana Clinics zijn schoonheidsbehandelingen die bedoeld zijn om het uiterlijk, het gevoel en de gezondheid van uw huid te verbeteren. Het kan gaan om verschillende behandelingen zoals peeling, hydratatie en verjonging. Huidtherapie wordt vaak gebruikt om het uiterlijk van rimpels, ouderdomsvlekken, zonneschade, acnelittekens of andere onvolkomenheden van de huid te verbeteren. Ons doel is om uw onzekerheden over uw uiterlijk weg te nemen, door een jeugdige uitstraling te creëren zonder tekenen van veroudering. Hierdoor hopen wij dat u zich zekerder en fijner in uw vel voelt. Bij Drs. Samana Clinics voeren wij verschillende behandelingen uit.

+ - Wat is hydraface behandeling?

Hydraface is een vorm van huidtherapie waarbij een uniek apparaat wordt gebruikt om uw huid diep te reinigen, te exfoliëren en tegelijkertijd te voorzien van antioxidanten en hydraterende serums. Deze behandeling is ideaal voor klanten die op zoek zijn naar een effectieve manier om rimpels en onvolkomenheden te verminderen zonder ongemak of irritatie te veroorzaken.

+ - Wat is Microdermabrasie behandeling?

Microdermabrasie is een niet-invasieve procedure die de buitenste laag van dode huidcellen van uw gezicht verwijdert. Dit proces kan ongelijke pigmentatie helpen verbeteren, tekenen van veroudering zoals rimpels en fijne lijntjes verminderen, en acnelittekens minimaliseren. Het stimuleert ook nieuwe celgroei waardoor uw huid er jeugdig en gezond uit blijft zien. Het is relatief veilig met minimale bijwerkingen zoals roodheid of peeling gedurende een paar dagen erna.

+ - Wat is Dermapen behandeling?

Dermapen is een populaire vorm van huidtherapie waarbij piepkleine naaldjes in de bovenste huidlagen worden geprikt. Dit zet het natuurlijke genezingsproces van uw lichaam in gang, waardoor de collageenproductie wordt gestimuleerd en de huid naarmate der tijd steviger en gladder wordt. Dermapen kan rimpels en fijne lijntjes helpen verminderen, evenals acnelittekens of andere oneffenheden.

+ - Wat is BBGlow behandeling?

BBGlow is een gezichtsbehandeling die uw huid helderder maakt door verkleuring te egaliseren en tegelijkertijd een antioxidanten boost te geven door middel van vitamineserums die tijdens de behandeling in het gezicht worden geïnjecteerd. De behandeling stimuleert uw collageenproductie, waardoor uw huid er over het geheel genomen helderder uitziet en verkleuringen die u eerder heeft gehad als gevolg van schade door de zon of andere omgevingsfactoren zoals vervuiling worden verminderd.

+ - Waarom moet je en Skin Therapy behandeling nemen?

Kortom, huidtherapie behandelingen zijn een geweldige manier om het uiterlijk en het gevoel van uw huid te verbeteren zonder invasieve chirurgische ingrepen. De behandelingen zijn veilig voor de meeste mensen, en worden altijd uitgevoerd onder toezicht van een gekwalificeerde BIG geregistreerde professionals die ervaring hebben met het uitvoeren van deze behandelingen.

 

De prijzen van de behandelingen kunnen verschillen. Een overzicht van alle prijzen bij Drs. Samana Clinics kunt u vinden op de ‘’Prijzen’’ pagina.