Hydraface

Dé manier om huid te laten stralen! Heeft u last van acne, puistjes, pigmentvlekken of rimpels en wilt u geen invasieve behandeling ondergaan? Een hydraface behandeling is dé perfecte oplossing voor u. De hydraface behandeling is een effectieve gezichtsreiniging om huidschilvers te bestrijden. Deze pijnloze gezichtsbehandeling hydrateert de huid om op natuurlijke wijze de ontwikkeling van nieuwe huidcellen te stimuleren. Hydraface behandelingen zijn enorm populair onder alle leeftijden en worden in de wereld om de 15 seconden uitgevoerd. De behandeling is geschikt voor elke huidtype en is uitermate effectief tegen huidveroudering, onzuiverheden en geeft een boost aan uw huidskleur. Uw huid gaat na de behandeling stralen en voelt heerlijk zacht aan.

+ - Wat kunt u van de behandeling verwachten?

Tijdens een hydraface behandeling wordt de huid verrijkt met antioxidanten en vocht. De behandeling bestaat uit vier onderdelen. Reiniging, peeling, extractie en hydratatie van de huid met verschillende serums. Geen zorgen, de behandeling zal geheel pijnloos zijn.

Stapsgewijs verloopt het proces als volgt:  

  1. Uw gezicht wordt schoongemaakt met een serum.
  2. Onze artsen brengen Bio Facelift aan op de huid rond de ogen, mond, kaaklijn en de lijntjes in het voorhoofd.
  3. Met een lymfedrainage dringen we vochtophopingen in uw gezicht terug.
  4. Door middel van LED-lichttherapie wordt het gezichtsweefsel gerepareerd en wordt de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd. 
  5. Tot slot brengen we een cooling-spray van rozenwater aan en sluiten de behandeling af met een Golden Mask van Yellow Rose en een serum en dagcrème van PHYTO 5, Dr. Grandel, of Yellow Rose.
  6. Binnen 75 minuten is de behandeling klaar.
+ - Hoeveel gaat het mij kosten?

Hoeveel gaat het mij kosten?

De kosten van de cosmetische behandeling kunnen verschillen. Het is op basis van uw gewenste resultaat. De prijs begint vanaf €150.

+ - Wat moet u achteraf doen?

Een hydraface behandeling kent geen bijwerkingen zoals roodheid of pijn, maar voor een nog beter eindresultaat raden wij wel aan om de volgende richtlijnen te volgen:

  • Minstens 72 uur lang niet uw huid bloot te stellen aan hoge temperaturen. Dus even geen sauna’s, zonnebanken of buiten zonnen. 
  • Smeer uw huid een week lang in met zonnebrandcrème met factor 50 en een maand lang in met een hydraterend serum. 
  • Vermijd tot 24 uur na de behandeling het opdoen van make-up, en als het kan voor een langere periode om de huid te laten rusten. Mocht u na 24 uur echt niet zonder kunnen, kies dan voor make-up gemaakt van mineralen. 
  • Vermijd tot 72 uur na de behandeling het gebruik van exfoliatie producten en anti-veroudering crèmes. 
+ - Wat zijn de resultaten en hoelang blijft het?

Het resultaat van een hydraface behandeling is direct na de eerste behandeling zichtbaar. De huid krijgt een aanzienlijke ‘glow’ en voelt heerlijk zacht aan. In veel gevallen is een enkele behandeling onvoldoende. Onze artsen zullen u afhankelijk van uw huidtype meerdere sessies adviseren. 

De effecten van een hydraface behandeling houden tussen 2 tot 4 maanden aan. Voor een maximaal resultaat raden wij periodieke behandelingen aan om de huid zo lang mogelijk gezond en fris te houden.

+ - Drs. Samana Clinic

Bij Drs. Samana Clinics geloven wij dat ieder persoon een goede portie natuurlijke aanlokkelijkheid bezit. Onze missie is om deze mensen te helpen haar/zijn/hun dromen over schoonheid op de meest natuurlijke manier te realiseren. Door een jeugdige uitstraling te creëren zonder tekenen van veroudering, hopen wij uw onzekerheden over uw uiterlijk weg te nemen. Onze artsen gebruiken moderne apparatuur waarvan bewezen is dat ze de kwaliteit van de huid verbeteren. Hierdoor hopen wij dat u zich na de behandelingen fijner en zekerder in uw vel voelt.