Botox behandelingen

De Botox-behandelingen bij Drs. Samana Clinics worden gebruikt als cosmetische procedures waarbij botuline toxine, een neurotoxine dat wordt geproduceerd door de bacterie Clostridium botulinum, in de spieren van het gezicht geïnjecteerd wordt om rimpels en lijnen te verminderen en om bepaalde gelaatstrekken beter te doen uitkomen. Daarnaast kan het toegediend worden om overmatig transpireren te behandelen. Ons doel is om uw onzekerheden over uw uiterlijk weg te nemen, door een jeugdige uitstraling te creëren zonder tekenen van veroudering. Hierdoor hopen wij dat u zich zekerder en fijner in uw vel voelt.

+ - De procedure van Botox Behandelingen

De procedure zelf is relatief eenvoudig. Eerst zorgen onze artsen ervoor dat het gebied wat geïnjecteerd moet worden steriel is. Daarna brengen wij pijnstilling aan om het ongemak tijdens de behandeling te verminderen. Als derde stap gebruiken wij een fijne naald om kleine hoeveelheden botox te injecteren in de te behandelen zones van het gezicht. De arts injecteert de botox op verschillende plaatsen in elk gebied om te zorgen voor een gelijkmatige verdeling. Tot slot masseren wij zachtjes met een gaasje de botox om deze gelijkmatig te verdelen en te voorkomen dat het gaat klonteren. Het gehele proces duurt meestal minder dan 20 minuten en de resultaten zijn meteen zichtbaar. Bij Drs. Samana Clinics worden alle botoxbehandelingen door ervaren BIG geregistreerde en gekwalificeerde artsen uitgevoerd.

Wij hebben antwoorde op de meest voorkomende nazorgvragen voor u verzemeld bij Veelgestelde Vragen.

+ - Voordelen van Botox

Sommige van onze klanten vinden botoxbehandelingen fijner dan fillerbehandelingen omdat ze vaak betere resultaten opleveren. Botox werkt door de gezichtsspieren tijdelijk te verlammen, waardoor rimpels en lijnen als gevolg van herhaalde spierbewegingen worden verminderd. Fillers daarentegen werken door een vulstof in de huid te injecteren om volume en volheid toe te voegen. Hoewel fillers ook rimpels kunnen verminderen, pakken ze de onderliggende oorzaak van rimpels niet aan. Bekijk alle Botox Behandelingen bij Drs. Samana Kliniek.

+ - Effecten van Botox behandelingen

Het effect van Botox duurt enkele maanden voordat het begint af te nemen. De meeste klanten nemen vervolgbehandelingen om hun resultaten te behouden, maar sommige zullen merken dat ze na verloop van tijd slechts af en toe een behandeling nodig hebben. Het exacte aantal benodigde behandelingen hangt af van uw levensstijl en huidtype. Ervaring toont dat twee sessies per jaar voor de meeste klanten een optimaal resultaat biedt.

+ - Prijzen van Botox

De prijzen van botoxbehandelingen zijn afhankelijk van de hoeveelheid injecties en de behandelde zones. Een overzicht van alle prijzen bij Drs. Samana Clinics kunt u vinden op de ‘’Prijzen’’ pagina.

Drs. Samana Clinics behandelaars zijn allemaal BIG-geregistreerde. Onze artsen werken volgens het Besluit Cosmetische geneeskunde.