Fillers Behandelingen

De fillers behandelingen bij Drs. Samana Clinics worden gebruikt als cosmetische ingrepen om rimpels, groeven en fijne lijntjes in het gezicht te egaliseren en/of te verminderen. Ons doel is om uw onzekerheden over uw uiterlijk weg te nemen, door een jeugdige uitstraling te creëren zonder tekenen van veroudering. Hierdoor hopen wij dat u zich zekerder en fijner in uw vel voelt. Er wordt gebruik gemaakt van fillers op basis van hyaluronzuur. Deze worden in de huid geïnjecteerd om gebieden waar zich rimpels en lijntjes gevormd hebben ‘’op te vullen’’. Het resultaat is onmiddellijk en kan dramatisch zijn, met een gladdere huid en minder tekenen van veroudering.

+ - De procedure van Fillers Behandelingen

De procedure zelf is relatief eenvoudig. Eerst zorgen onze artsen ervoor dat het gebied wat geïnjecteerd moet worden steriel is. Hierna brengen wij pijnstilling aan om het ongemak tijdens de behandeling te verminderen. Vervolgens wordt de filler met een fijne naald voorzichtig in het gewenste gebied aangebracht. Afhankelijk van de hoeveelheid volume die moet worden opgevuld, kan meer dan één injectie nodig zijn. Het gehele proces duurt meestal minder dan 20 minuten en de resultaten zijn meteen zichtbaar. Bij Drs. Samana Clinics worden alle fillers door ervaren BIG geregistreerde en gekwalificeerde artsen toegediend.

+ - Voordelen van Fillers

Veel van onze klanten vinden fillerbehandelingen gunstiger dan botoxbehandelingen omdat ze minder bijwerkingen hebben en minder onderhoud vergen, maar het belangrijkste kenmerk dat beide behandelingen delen: Je hoeft niet onder het mes! Fillers zorgen ook voor een natuurlijker uiterlijk dan Botox en veroorzaken minder snel rimpels of verslapping. Bovendien kunnen fillers worden gebruikt voor specifieke delen van het gezicht en kunnen ze worden afgestemd op uw individuele behoeften. Fillers hebben een kortere hersteltijd dan Botox, waardoor ze voor veel klanten een geschikte optie zijn. U kunt gerust in uw koffiepauze langskomen voor een snelle behandeling, en hierna weer uw werkzaamheden voortzetten.

+ - Effecten van Fillers

Het effect van fillers houdt meestal tussen zes maanden tot twee jaar aan, afhankelijk van het type filler dat is gebruikt, de hoeveelheid die is geïnjecteerd en de plaats waar het is geïnjecteerd. Veel voorkomende gebieden die met fillers worden behandeld zijn de nasolabiale plooien (lachrimpels), marionetlijnen (lijnen rond de mond), wangen, lippen, kin, kaaklijn, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels tussen de wenkbrauwen (glabella).

Wij hebben antwoorde op de meest voorkomende nazorgvragen voor u verzemeld bij Veelgestelde Vragen.

+ - Prijzen van Fillers

De prijzen van fillerbehandelingen zijn afhankelijk van de hoeveelheid injecties en hyaluronzuur dat gebruikt wordt op de behandelde zones. De meeste van onze fillerbehandelingen beginnen bij €200. Een overzicht van alle prijzen bij Drs. Samana Clinics kunt u vinden op de Prijzen pagina.