Buttock Fillers

Dé manier om mooie volle billen te krijgen! Altijd al gedroomd van welgevormde volumineuze billen? Vroeger moest u hier onder het mes voor gaan, vandaag de dag is dit niet meer nodig. Een Lanluma Buttock Filler behandeling is dé manier om uw billen voller, gladder en strakker te maken. Leeftijd veroorzaakt een verlies aan volume en flexibiliteit in de billen, net zoals in het gezicht. Daarnaast ontstaan er onzuiverheden zoals cellulitis. Veel vrouwen krijgen hierdoor een hekel aan het uiterlijk van hun billen. Maar geen zorgen, door middel van een buttock filler behandeling kunt u de vorm van uw billen veranderen en hun volume en stevigheid bevorderen. Onze specialisten gebruiken fillers beladen met een pure, niet-dierlijke gel om de billen te behandelen. De stof verhoogt de natuurlijke collageenproductie van uw lichaam, waardoor het behandelgebied extra volume krijgt.

+ - De reden voor oneffenheden en volumeverlies bij de billen

Naarmate wij ouder worden verliezen onze billen volume door een afname van de hoeveelheid vet die in dit gebied is opgeslagen. Dit kan het gevolg zijn van veroudering, genetica, voeding en levensstijlfactoren zoals lichaamsbeweging. Met het ouder worden vertraagt onze stofwisseling, waardoor we minder calorieën verbranden dan toen we jonger waren. Dit leidt tot een afname van de vetopslag in het bilspiergebied, waardoor het volume afneemt. Daarnaast kunnen er oneffenheden optreden zoals cellulitis. Een aandoening waarbij de huid gebieden lijkt te hebben met onderliggende vetophopingen, hierdoor zien de billen er bobbelig uit. Gelukkig kunnen wij met behulp van Lanluma fillers uw billen weer het gewenste volume geven en oneffenheden wegwerken.

+ - Voor- en nadelen van de buttock filler behandeling

Voordelen:

 • Produceert een rondere, vollere kont zonder onder het mes te hoeven gaan.
 • Zwelt heup dips op en vermindert cellulitis. 
 • U kunt direct na de behandeling zitten.
 • De filler brengt uw eigen collageen tot stand, waardoor de resultaten na verloop van tijd verbeteren.

Nadelen:

 • Dermale vullers verliezen na een tijdje hun effectiviteit. Om de resultaten te behouden, moet u waarschijnlijk minstens één keer per jaar nieuwe injecties krijgen.
 • In vergelijking met een bilimplantaat operatie, zullen de resultaten niet substantieel zijn.
 • Na de ingreep kunnen er tijdelijke bijwerkingen plaatsvinden in het gebied waar de filler is toegediend.

Bekijk alle Fillers Behandelingen bij Drs. Samana Kliniek.

+ - Hoeveel gaat het mij kosten?

De kosten van de cosmetische behandeling kunnen verschillen. Het is op basis van het aantal behandeling en ampullen Lanluma die gebruikt wordt. De prijs begint vanaf €3000. Een overzicht van alle prijzen bij Drs. Samana Clinics kunt u vinden op de Prijzen pagina.

+ - Wat moet u achteraf doen?

Een Lanluma filler behandeling kent geen downtime. Direct na de behandeling kunt u zitten en verder gaan met uw dagelijkse bezigheid. Na de cosmetische ingreep kunnen er, gedurende enkele dagen, de volgende bijwerkingen optreden in het geïnjecteerde gebied: 

 • Blauwe plekken en/of roodheid van de huid.
 • Asymmetrisch resultaat.
 • Knobbels en/of bultjes
 • Bloeding direct op de injectieplaats.
 • Uitslag en/of jeuk.

Gelukkig verdwijnen deze bijwerkingen binnen enkele dagen. Het is daarom belangrijk om uw huid voldoende rust te gunnen. 

Voor een optimaal eindresultaat raden wij aan om de volgende nazorgtips te volgen:

 • De eerste 24 uur niet douchen. 
 • Wij raden sporten en alcoholconsumptie de eerste 24 uur af. 
 • Minstens 2 weken lang niet uw huid blootstellen aan hoge temperaturen. Dus even geen sauna’s, zonnebanken of buiten zonnen.
 • Na 24 uur raden wij aan om uw billen gedurende twee weken elke dag rustig te masseren. Niet meer dan 10 min. 
 • Het gebruiken bloed verdunnende medicijnen zoals aspirines en ibuprofen is niet toegestaan. Paracetamol mag wel.

Het kan zijn dat het eindresultaat pas te zien is na 4 tot 6 maanden. De filler bevordert namelijk de natuurlijke collageen productie. Uw lichaam heeft tijd nodig om dit aan te maken. Na het eindresultaat zullen de effecten van de ingreep maximaal 18 maanden zichtbaar zijn.

Wij hebben antwoorde op de meest voorkomende nazorgvragen voor u verzemeld bij Veelgestelde Vragen.

+ - Drs. Samana Clinics

Bij Drs. Samana Clinics geloven wij dat ieder persoon een goede portie natuurlijke aanlokkelijkheid in zich heeft. Onze missie is om deze mensen op een zo natuurlijk mogelijke manier verder te helpen hun unieke karakter te versterken. Op deze manier willen wij mensen helpen haar/zijn/hen droombeeld over schoonheid te verwezenlijken. Daarom luisteren wij graag naar uw gewenste resultaat. Op basis van professioneel advies kiezen we vooraf bij elke behandeling, samen, de perfecte look. Nadat al uw wensen zijn aangegeven beginnen wij met de ingreep. 

Drs. Samana Clinics behandelaars zijn allemaal BIG-geregistreerde. Onze artsen werken volgens het Besluit Cosmetische geneeskunde.