PDO Russian Threadlift

De PDO Russian Threadlift behandelingen bij Drs. Samana Clinics worden gebruikt als een niet-chirurgische, minimaal invasieve gezichtsverjonging behandeling ontworpen om de verschijning van rimpels en andere tekenen van veroudering in uw gezicht te verminderen. Ons doel is om uw onzekerheden over uw uiterlijk weg te nemen, door een jeugdigere uitstraling te creëren zonder tekenen van veroudering. Hierdoor hopen wij dat u zich zekerder en fijner in uw vel voelt. Er worden kleine draadjes van polydioxanon (PDO) in de huid gebracht om de verslapte huid op te tillen en te herpositioneren.

+ - De procedure van PDO Draadlift

De procedure begint met een consult, waarbij de huidige huidtoestand beoordeelt wordt en bepaald wordt welke zones behandeld moeten worden. Zodra de gewenste gebieden zijn vastgesteld en pijnstilling is aangebracht, brengen onze artsen kleine naaldjes in de huid en zetten deze vast met PDO-draadjes die aan elke naald zijn bevestigd. De draadjes worden vervolgens strakgetrokken om een onmiddellijk liftend effect op de huid te creëren. Dit kan ook de bloedcirculatie en de collageenproductie helpen verbeteren, waardoor u in de loop der tijd er jeugdiger uitziet. Het gehele proces duurt meestal minder dan 40 minuten en de resultaten zijn meteen zichtbaar. Bij Drs. Samana Clinics worden alle Russian Threadlift behandelingen door ervaren BIG geregistreerde en gekwalificeerde artsen uitgevoerd.

+ - Voordelen van PDO Draadlift

In het algemeen biedt de Russian Threadlift behandeling u een effectieve manier om rimpels te verminderen zonder chirurgie of injecteerbare behandelingen te hoeven ondergaan. De procedure is relatief snel en pijnloos, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor degenen die een subtiele maar merkbare verbetering van hun uiterlijk willen zonder al te veel geld uit te geven of te veel tijd van hun dagelijkse routine af te halen.

+ - Effecten van PDO Threadlift

De effecten van een Russian Threadlift duren meestal tot 24 maanden, afhankelijk van factoren zoals leeftijd en levensstijl. Patiënten kunnen na de ingreep een lichte zwelling of blauwe plek ervaren, maar deze bijwerkingen verdwijnen meestal binnen twee weken. De resultaten zijn meestal direct na de behandeling het beste zichtbaar, hoewel sommige patiënten merken dat ze na verloop van tijd beter worden naarmate hun lichaam meer collageen aanmaakt.

+ - Prijzen van Draadlift behandeling

De prijzen van de behandelingen zijn afhankelijk van het aantal gebruikte draden en de behandelende zone. Een overzicht van alle prijzen bij Drs. Samana Clinics kunt u vinden op de ‘’Prijzen’’ pagina.